Skip to main content

ONZE KLANTEN

Koosje van HuijsteeEigenaar Het Rosarium - Doorn

Machteld heeft ons bij het ontwerpen van het interieur van het Rosarium in Doorn fantastisch geholpen. Het fijnste is dat ze echt open staat voor het gevoel en de ideeën van de klant. Zij smeedde onze wensen tot een interieur, die ze vervolgens laat zien in waanzinnige visuals. Zo krijg je meteen een gevoel hoe het echt gaat zijn. De verwachtingen zijn uiteindelijk daardoor zo helder dat die ook volledig ingelost zijn. Een volgend project zou ik het liefst weer met Machteld doen.

Patrick GrassoOwner NIPA Capital

Machteld heeft voor mij particulier en voor mijn ontwikkelbedrijf meerdere interieur- en exterieurontwerpen en visuals gemaakt. De kracht van Machteld is dat ze een fantastische smaak heeft, zeer realistische visuals maakt en het complete project doet. Wat u in de beelden ziet, is wat u in het project krijgt. Het is moeilijk om het verschil tussen beelden en foto's te zien nadat het project is voltooid.

Pieter HesselsPieter Hessels Tuinarchitectuur

VKV visuals produceert verbluffende renders die aanzienlijke waarde toevoegen aan uw ontwerppresentaties. Sterk aanbevolen!

Jaap LoggeBuro Logge Binnenhuis Architectuur

Samenwerking met Machteld is heel fijn. Ze heeft aan een half woord genoeg en maakt vervolgens een plan waar je zo in wil wonen. Detailniveau bepaalt de prijs en is dus bespreekbaar. Echt top, je kunt het net zo duur maken als je zelf wil. Kortom heel tevreden over het opleveringsniveau, de prijsstelling en de snelheid van werken en communiceren.
Like

Lon JansenParticuliere Klant

Ruim een jaar geleden kwam Machteld voor de eerste keer ons huis bekijken. Ze zei toen: “ Jullie huis heeft prachtige bones, maar er kan nog zo veel meer mee qua licht en ruimte.” Haar talent voor het maken van 3D visuals is heel groot. Elke ruimte heeft ze in een render gezet. Het is zo mooi om nu te zien dat deze renders zo werkelijk onze keuken, dining en living zijn geworden. Ook heeft ze sfeervolle kleuren ( met als kers op de taart.. FB’s inchyra blue voor de living) geadviseerd. Daarnaast vind ik haar als stylist ook heel professioneel, Machteld heeft veel ideeën voor lampen en interieur aangedragen. Steeds met 2 opties: een duurder exemplaar met daarnaast een beter betaalbare variant. Heel fijn om op deze manier met iemand te werken, die er echt alles uithaalt. Veel dank Machteld.

Bas Peersman & Amilda SelamatParticuliere klant

Het huis waar we momenteel in wonen, is een droomhuis voor altijd. Wij wilden het goed doen. We hadden onze ideeën gepland, maar we hadden niet de expertise. Omdat we vanwege Covid ons huis op afstand bouwden vanuit een ander land, waren de weergaven van Machteld een game changer. De constructie gebeurde volgens de tekeningen van Machteld. De verbinding die we hadden met Machteld was onmiddellijk. Ze gaf ons het vertrouwen dat aan alles gedacht zal worden. Mijn vrouw en ik hebben verschillende smaken. Na diverse gesprekken en telefoontjes is het Machteld gelukt om onze stijl te combineren. Ze denkt met ons mee en adviseert vanuit professioneel oogpunt. Zij zet de puntjes op de ‘i’. Haar weergaven kwamen tot leven. Ons huis is magisch geworden.
We hebben meerdere vragen gehad over wie ons huis heeft ontworpen. Ook enkele aanvragen voor een fotoshoot. We zijn gezegend dat we Machteld in ons leven hebben ontmoet. Wij zijn voor altijd dankbaar.

Lara van BroekhuizenPCC Design

Professionele beelden en fijn contact! We zijn erg tevreden!

Barbara PeekPrivate Client

Samen met Machteld hebben we een prachtige rendering gemaakt voor ons dakterras. Ik heb met veel plezier samengewerkt en was compleet onder de indruk van hoe realistisch een rendering het verschil kan maken. Ik zal niet schromen om nog een keer met Machteld te gaan werken!

Phlip BoswinkelLocal Development

Verrassend hoe VKV de sfeer kan scheppen die wij nastreven voor onze appartementen! Erg mooie renders voor ons project Roof Garden, recht in de roos voor doelgroep en uitstraling.